VOOR EEN DUURZAME WERELD.

People Planet Prosperity – De markt voor debietmetingen van industriële processen zoekt steeds naar oplossingen, technieken en producten die een langere levensduur hebben, tevens veilig en tijdsbesparend zijn, en daardoor kostenbesparend zijn.

Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke situaties die zich voordoen bij de klassieke manier van meten; een leiding waarin gevaarlijke vloeistoffen stromen, moet worden opengemaakt  om een conventionele flowmeter te kunnen aanbrengen. Bovendien is het onderbreken van een stroomproces of een productieproces een kostbare zaak.

Wij onderscheiden ons in deze markt met met ultrasone meetoplossingen waarbij veiligheid, gezondheid, milieu en duurzaamheid voorop staan.

Met onze producten en systemen meet u niet-invasief de doorstroomsnelheid van vloeistoffen en gassen door middel van de clamp-on-methode. Hierbij worden ultrasone sensoren aan de buitenkant van de buis aangebracht. Zo voorkomt u stilstand en bespaart u kosten. Bovendien komt u op deze manier niet in aanraking met het medium (vloeistof of gas) en zorgt u voor een veiligere werkomgeving.

Dankzij ons specialisme behalen wij mooie resultaten in verscheidene markten zoals olie, gas, energie, petrochemie en waterschappen. We dragen graag bij aan een duurzame ontwikkeling.