Energie flowmeter nodig?

Energie flowmeter – Met een ultrtasone energie flowmeter van U-F-M maakt u snel en eenvoudig, zonder het proces te onderbreken, het energieverbuik van uw processen inzichtelijk. Door middel van de clamp-on sensoren wordt de flow op 0,5% nauwkeurig gemeten en d.m.v. de gepaarde PT100 temperatuursensoren wordt de ΔT bepaald.

Met onze meetinstrumentatie heeft u zelf de mogelijkheid uw verbruik inzichtelijk te maken. In onze trainingsruimte geven wij, indien nodig, uitgebreide hands-on instructies.

Wilt u uw verbruik weten of heeft u een hardnekkig probleem in het systeem? Neem contact met ons op: +31 (0)165 855 655.

Energie flowmeter en energie meten:

Hoog energie verbruik? Weet u niet waar uw energie blijft? Waar en wanneer is het piekverbruik? Kortom het inzichtelijk maken van uw energieverbruik is in deze tijd belangrijker dan ooit. Energie is een onmisbare factor in fabrieken, huizen e.d. Ruwweg 30% van de productiekosten wordt gespendeerd aan energie.

Warmte wordt doorgaans getransporteerd in de vorm van warm water. Voor dit soort leidingen zijn clamp-on ultrasone flowmeters erg populair. Zonder inbraak in de leidingen kan het energieverbruik inzichtelijk worden gemaakt. Dit in tegenstelling tot een inline flowmeter die last heeft van bijvoorbeeld magnetiet, wat voor evidente verstoringen kan zorgen. Een portable flowmeter is multi-inzetbaar, omdat deze snel en eenvoudig weer op een andere locatie kan worden geïnstalleerd. De KATflow 230 in combinatie met twee PT100 temperatuursensoren kan het verbruik van een warmte-/ koudewisselaar gemakkelijk worden gemeten. De ideale energie flowmeter dus.

Onze energieadviseurs weten hoe u optimaal gebruik maakt van ultrasone meetoplossingen en helpen u bij het maken van een vertaalslag van meten naar meer weten.

Met behulp van een clamp-on ultrasone energieflowmeter meten wij nauwkeurig uw energieverbruik. De resultaten worden desgewenst uiteengezet in rapportage.

Gas- of vloeistofstromen inzichtelijk maken? Dan bent u bij U-F-M aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in het ultrasoon energie flowmeten.