Druktransmitter of flowmeter huren?

Druktransmitter huren en flowmeter huren – Wij verhuren clamp-on (contactvrije) ultrasone meetsystemen met verschillende typen in – en uitgangen. Aan u de keuze om de functionaliteit verder uit te breiden met bijvoorbeeld een druktransmitter voor het gelijktijdig meten van stroming en druk. Veel voorkomende toepassingen zijn onder andere debietmetingen, niveaumetingen, meten van massa, energiemeting, het testen van equipment performances, productkwaliteit bewaking en data acquisitie. U vindt bij ons apparatuur voor vaste en draagbare meetopstellingen, voor vloeistoffen en gassen, in buizen, leidingen en tanks.

Onze ervaren engineers zijn ook bij u op locatie inzetbaar voor het verrichten van metingen. Neem contact op voor meer informatie.

Onze systemen voor niet-invasieve en niet-intrusieve stromingsmetingen van vloeistoffen en vloeibare gassen werken volgens het looptijdverschilprincipe en kunnen worden geleverd met één of twee meetkanalen. Hiermee is de flowmeter in staat om twee afzonderlijke leidingen tegelijk te monitoren.

Aan u de keuze om de functionaliteit verder uit te breiden met een druktransmitter voor het gelijktijdig meten van stroming en druk, een externe accu voor langdurig gebruik en een interne – op GPRS gebaseerde – datalogger en software voor het op afstand vastleggen en downloaden van de gemeten waarden.

Dankzij het intuïtieve menu, de Setup Wizard en Audible Sensor Positioning Assistant™, installeert u de flowmeter en de sensoren snel en correct. Voor ATEX-zones zijn speciale transducerversies leverbaar.

Audible Sensor Positioning Assistant™. Dit intuïtieve systeem geeft visuele en hoorbare indicaties tijdens het aanbrengen van de (gepaarde) sensoren.
Doordat veel van onze systemen ook bi-directioneel werken, bereiken ze met 0,5% de hoogst haalbare nauwkeurigheid.

Onze ultrasone meetsystemen werken op basis van de looptijdverschil-technologie. Dit geeft de instrumenten een hoge nauwkeurigheid en betrouwbare flowdata voor bijna ieder medium, onafhankelijk van de elektrische conductiviteit.

Huur bij ons per dag of per week een flowmeter en/of druktransmitter. Voer de metingen zelf uit, óf laat het over aan onze service-engineers. Wij zijn u graag van dienst met technisch advies en support!

Druktransmitter of flowmeter huren?

Voordelen

  • kostenbesparend
  • procesoptimalisatie (= productiewinst)
  • uitstel van onderhoud van bijvoorbeeld pompen en/of flow transmitters
  • uitstel van kalibratie van flow transmitters
  • nauwkeurig bepalen van energiestromen (bijvoorbeeld in gebouwen)
  • optimaliseren van WKK, WOS, GOS, installaties
  • QH-curve pomp bepalen
  • 24/7 support bij calamiteiten