DRUK. TEMPERATUUR. DEBIET METEN.

Druk, temperatuur metenOnze expertise is het leveren van oplossingen en instrumenten voor industriële ultrasone flow- en levelmetingen (niveaumetingen) voor vloeistoffen en gassen.

We zijn gespecialiseerd in vaste en draagbare meetopstellingen. Ultrasone clamp-on flowmeters en niveaumeters om precies te zijn. Daarmee is het mogelijk om vanaf de buitenkant van een leiding of buis te meten. Minder ingrijpend dan het inline inbouwen van een meetinstrument, sneller, goedkoper en bovendien zéér nauwkeurig.

Onze instrumenten zijn geschikt voor alle vloeistoffen en gassen. Denk hierbij aan water, diesel, olie, maar ook homogene mengsels zoals water/glycol of water/zoutzuur. Ook het meten van druk, temperatuur, energie- en/of massastromen is mogelijk met onze ultrasone meetsystemen.

Wij zijn offshore- en VCA-gecertificeerd.

Metingen op locatie

Bij u op locatie een debietmeting uitvoeren met druk- en temperatuurcompensatie, is geen enkel probleem voor ons. Door middel van een 4-20mA input kan de druk en temperatuur gelogd worden in het systeem. Dit doen we door middel van een draagbare ultrasone clamp-on flowmeter. Deze kan zowel flow- als energiestromen in kaart brengen. Door een datalogger van 10 x 100.000 stuks, kunt u desgewenst ook rapportages uit laten voeren. Op basis van deze gegevens kan uw proces worden geëvalueerd.

  • procesoptimalisatie (=productiewinst)
  • uitstel onderhoud van bijv. pompen en/of flow-transmitters
  • uitstel kalibratie van flow-transmitters
  • nauwkeurig bepalen van energiestromen
  • optimaliseren van WKK-, WOS-, GOS-installaties
  • bepalen QH-curven van pompen

Onze service-engineers zijn 24 uur per dag beschikbaar. Ook in het weekend bij calamiteiten. Wij zijn gewend om in zware industriële omgevingen te werken en zijn inzetbaar voor veeleisende werkzaamheden.

Ultrasone flowmeter huren?

De draagbare ultrasone clamp-on debietmeters voor vloeistoffen en gassen kunt per dag of per week bij ons huren. Ook inclusief druk- en temperatuuropnemers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.