VANAF DE BUITENKANT METEN WAT VANBINNEN STROOMT.

Debietmeting gedemineraliseerd waterHet verhogen van de efficiency is voor elke productieomgeving de orde van de dag. Ultrasone clamp-on flowmeters kunnen hierin een belangrijke bijdrage leveren, door hun nauwkeurigheid, herhaaldelijkheid en betrouwbaarheid.

Heeft u behoefte aan het debiet meten van gedemineraliseerd water, vervuild water of welke andere vloeistof dan ook? Onze ultrasone clamp-on flowmeters kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de optimalisatie van uw processen. Met een draagbare of vaste ultrasone instrumentatie meet u de flow eenvoudig op iedere gewenste locatie.

ONZE OPLOSSING: ultrasone clamp-on flowmeting

De belangrijkste reden voor het meten met een ultrasone clamp-on debietmeter is dat deze niet in de leiding geplaatst hoeft te worden, maar aan de buitenkant van de leiding wordt gemonteerd. Hierdoor komt u niet in contact met het medium dat door de leiding stroomt en is er geen risico van lekkages. Als kostenbesparing cruciaal is voor uw  ‘Just in Time’-productie,  is het stilleggen van de productieprocessen in verband met het falen of inbouwen van inline flowmeters immers geen optie.

De ultrasone clamp-on sensoren worden aan de buitenkant van de leiding geplaatst. Hierdoor is er geen drukverlies, geen risico op lekkages en geen onderbrekingen in de flow. Dit zorgt voor een stabiele volumestroom die essentieel is voor continue productieprocessen.

Onze ultrasone clamp-on debietmeters hebben een zeer snelle reactietijd van 70 m/s en maken een snelle aflezing van de flow mogelijk. Deze snelle reactietijden zijn ideaal voor pulserende flowrates of injectietoepassingen.

De flexibiliteit van onze portable en vaste ultrasone clamp-on flowmeters zorgt ervoor dat ze op verschillende plaatsen in de fabriek gebruikt kunnen worden, op verschillende leidingmaterialen en voor verschillende vloeistoffen. Het diameterbereik ligt tussen 10 mm en 6000 mm.

Onze ultrasone clamp-on flowmeters bieden de onderzoeker de grootst mogelijk flexibiliteit als het gaat om leidingmateriaal, leidingdiameter en verschillende vloeistoffen. Dit versnelt testprocedures en maakt R&D-afdelingen meer kostenefficiënt.