TEMPERATUUR- EN DRUK GECOMPENSEERD METEN.

Temperatuur en drukcompensatie  – De keuze voor een meetinstrument is afhankelijk van diverse factoren; de toepassing, omgevingsfactoren en (wettelijke) gestelde eisen. Wij zijn gespecialiseerd in ultrasone debietmeters (flowmeters) voor industriële toepassingen. Wij helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor het controleren, optimaliseren en inzichtelijk houden van uw flowprocessen, zónder kostbare onderbrekingen.

De keuze voor een meetinstrument is afhankelijk van diverse factoren; de toepassing, omgevingsfactoren en (wettelijke) gestelde eisen. Aan de hand van een 4-20mA input loggen wij de druk en temperatuur in uw systeem. Wij gebruiken hiervoor een draagbare, ultrasone clamp-on debietmeter die zowel flow- als energiestromen in kaart kan brengen. Met een optionele datalogger van 10 x 100.000 stuks, kunt u indien gewenst ook rapportages uit laten voeren. Op basis van deze gegevens evalueren wij uw proces(sen) voor u.

Debietmeter met temperatuur en druk compensatie | U-F-M b.v.

Debietmeter met temperatuur en druk compensatie - KATflow 200 | U-F-M b.v.

  • productiewinst door procesoptimalisatie
  • uitstel onderhoud pompen, flow-transmitters enz.
  • uitstel kalibratie flow-transmitters
  • nauwkeurig bepalen energiestromen
  • optimaliseren WKK-, WOS- en GOS-installaties
  • bepalen QH-curven pomp

De KATflow 170  is een speciaal voor ATEX zone 1 (en 2) ontwikkelde ultrasone clamp-on flowmeter. Dit instrument is leverbaar in aluminium behuizing of – indien gewenst – voorzien van een speciale offshore coating. Wij kunnen dit instrument voor u op maat maken door het toevoegen van in- en uitgangen: HART/ MODBUS/ Temperatuur/ 4…20mA enz.

Wij werken volgens de richtlijnen van de NOGEPA (Nederlandse Olie en GAS Exploratie en Productie Associatie).
Onze service-engineers hebben bovendien alle benodigde veiligheidstrainingen gevolgd voor de offshore-industrie (o.a. HUET) en uiteraard zijn wij VCA-gecertificeerd.

Debietmeter met temperatuur- en drukcompensatie huren?

Wij hechten veel belang aan uw flexibiliteit. Onze draagbare ultrasone clamp-on flowmeters zijn voor korte en langere periodes te huur. Bij ons huurt u al een flowmeter voor een dag. Vanzelfsprekend kan dat ook voor een week of meerdere weken achter elkaar. Direct uit voorraad leverbaar.

Ook het leasen van een flowmeter behoort tot de mogelijkheden.