• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

SPECIALIST IN ULTRASONIC FLOW MANAGEMENT.

Over ons – Het leveren van oplossingen en instrumenten voor industriële ultrasone flow- en levelmetingen (niveaumetingen) voor vloeistoffen en gassen is onze expertise. We zijn gespecialiseerd in vaste en draagbare meetopstellingen. Ultrasone clamp-on flowmeters en niveaumeters om precies te zijn.

OVER ONZE NAUWKEURIGHEID.

Accurate meetgegevens zijn bepalend voor een continue, kwalitatief en efficiënt productieproces. Daarom stemmen wij uw meetsysteem af op uw specifieke toepassing. Met onze flowmeters ligt de hoogst haalbare nauwkeurigheid van 0,5% binnen handbereik.

Onze Katronic meetapparatuur is bovendien voorzien van de uniek gepatenteerde Audible Sensor Positioning Assistant™, een uniek concept waarmee u de ultrasone sensoren eenvoudig en snel correct installeert en daarmee dé garantie voor de hoogst haalbare nauwkeurigheid van uw flowmeting.

OVER ONZE KLANTEN.

Ultrasone flowmeters worden toegepast in een enorme diversiteit aan situaties en industrieën. Onze meetsystemen worden ingezet door waterschappen, maar ook in de petrochemie, als uitermate hygiënische toepassing in de farmaceutische industrie en voor metingen in energiecentrales op booreilanden enz.

ONZE MISSIE.

“Klanten voorzien in de meest efficiënte en betrouwbare meetoplossingen op het gebied van vaste en draagbare ultrasone flowmetingen* voor industriële stroomprocessen. En het bieden van snelle, flexibele ondersteuning die verder gaat dan die van onze concurrenten.”

*ook: looptijdverschil-/debiet-, niveau-/levelmetingen, wanddiktemetingen en buismonitoring

ONZE MERKEN.

Over ons | U-F-M - kantoor - Argon 24, 4751 XC Oud Gastel, Nederland

.

U-F-M in het kort 

U-F-M komt naar u toe

  • ultrasone clamp-on flowmetingen / debietmetingen
  • advies
  • trainingen
  • 24/7 meetsupport
 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters