SPECIALISTEN IN ULTRASONE MEETOPLOSSINGEN.

Over ons – Het leveren van oplossingen en instrumenten voor industriële ultrasone flow- en levelmetingen (niveaumetingen) voor vloeistoffen en gassen is onze expertise.

We zijn gespecialiseerd in vaste en draagbare meetopstellingen. Clamp-on ultrasone flowmeters en niveaumeters om precies te zijn. Daarmee is het mogelijk om vanaf de buitenkant van een leiding of buis te meten. Minder ingrijpend dan het inline inbouwen van een meetinstrument, sneller, goedkoper en bovendien zéér nauwkeurig.

ONZE NAUWKEURIGHEID.

Accurate meetgegevens zijn bepalend voor een continue, kwalitatief en efficiënt productieproces. Daarom stemmen wij het meetsysteem af op uw specifieke toepassing. Met onze instrumenten ligt de hoogst haalbare nauwkeurigheid van 0,5% binnen handbereik.

Onze Katronic™ meetapparatuur is voorzien van de gepatenteerde Audible Sensor Positioning Assistant™; een uniek concept waarmee u de ultrasone sensoren eenvoudig op de juiste manier installeert.

ONZE KLANTEN.

Ultrasone flowmeters worden toegepast in een enorme diversiteit aan situaties en industrieën. Onze meetsystemen worden ingezet door waterschappen, maar ook in de petrochemie, als uitermate hygiënische toepassing in de farmaceutische industrie, voor metingen in energiecentrales, op booreilanden en meer.

ONZE MISSIE.

“Klanten voorzien in de meest efficiënte en betrouwbare meetoplossingen op het gebied van vaste en draagbare ultrasone flowmetingen* voor industriële doorstroomprocessen. En het bieden van snelle, flexibele ondersteuning die verder gaat dan die van onze concurrenten.”

*ook: looptijdverschil-/debiet-, niveau-/levelmetingen, wanddiktemetingen en buismonitoring

ONZE MERKEN.

Team U-F-M - Ultrasonic Flow Management - over ons

Wij werken volgens en met alle noodzakelijke veiligheidsaccreditaties:

  • VCA
  • NOGEPA (Nederlandse Olie en GAS Exploratie en Productie Associatie)
  • HUET  (Helicopter Underwater Escape Training)

Team U-F-M - Ultrasonic Flow Management - over ons