In deze moeilijke tijden laten wij u weten dat u ook nu kunt rekenen op onze verkoop, verhuur en service van flowmeters. We stellen alles in het werk om u te helpen bij uw projecten. Dit doen wij uiteraard geheel volgens de door het RIVM gestelde richtlijnen om verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19 in te dammen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Uw vragen en berichten (per e-mail, telefoon en het contactformulier op onze website) worden snel en efficiënt behandeld. Tevens blijven we bereikbaar voor technische ondersteuning en uw vragen over de bediening of installatie van onze instrumenten en systemen.

Als we iets kunnen doen om u te helpen bij uw projecten, neem dan gerust contact op met het kantoor. We leveren direct uit onze eigen voorraad instrumenten en sensoren en kunnen daardoor snel aan uw behoeften voldoen.

Zodra zich nieuwe ontwikkelingen voordoen die van invloed zijn op onze diensten, brengen we u daarvan op de hoogte.

Wij wensen u ook in uw eigen bedrijfsvoering succes bij het aanpakken van de huidige uitdagingen. U-F-M staat klaar om u te ondersteunen daar waar nodig.

Wij zijn open

CONTACT