• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

ONZE SERVICE. 24/7 SUPPORT.

SERVICE ULTRASONE FLOWMETER – Wanneer u bij U-F-M een flowmeter koopt of huurt, kunt u rekenen op onze support, vanaf het allereerste contactmoment tot en met de installatie en de meting zelf.

Onze service-engineers staan voor u klaar om bij u op locatie flowmeters te installeren en metingen uit te voeren. Onze oplossing: ultrasone clamp-on flowmeters. Deze instrumenten kunnen zowel flow- als energiestromen van vloeistoffen en gassen in kaart brengen. Desgewenst, voeren we ook de rapportages uit.

Onze service-engineers zijn 24 uur per dag inzetbaar. Ook in het weekend bij calamiteiten.

ENERGIEADVIES. OP MAAT.

Hoog energieverbruik? Weet u niet precies waar uw energie blijft? Waar en wanneer is uw piekverbruik?

Ruwweg 30% van uw productiekosten spendeert u aan energie. Het inzichtelijk maken van de energiestromen binnen uw fabriek of gebouw is belangrijk. Wellicht is er een mogelijkheid om energie terug te winnen, restwarmte te gebruiken, rendementsverbetering of een andere manier om te besparen op energie. Schakel U-F-M in voor een energieadvies op maat.

FLOWMETER HUREN. VANAF ÉÉN DAG.

Uw flexibiliteit is belangrijk voor ons. Daarom verhuren wij onze draagbare ultrasone clamp-on flow meters voor zowel korte als lange periodes. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u bijvoorbeeld maar één dag een flowmeter nodig heeft. En natuurlijk kunt u ook op ons en onze voorraad rekenen als u een week of meerdere weken achter elkaar over een flowmeter wilt beschikken.

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoopverhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters

Ultrasoon flowmeten is weten wat er gebeurt in uw leiding. Van probleem naar oplossing in slechts 3,5 uur. Reken op de service en support van U-F-M.

SERVICE IN HET KORT

  • vloeistoffen en gassen
  • rapportages (o.a. kalibratie)
  • datalogging (1.000.000 meetgegevens)
  • uitlezen op afstand (GPRS)
  • 24/7, dus óók in het weekend