• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany
Team U-F-M - Wij meten flow

Team U-F-M, onze organisatie

“WIJ METEN FLOW”

Wij meten flow. Dit is de kortste omschrijving voor wat we bij U-F-M doen. Want wij verkopen, verhuren en installeren ultrasone flowmeters; instrumenten om de stroomsnelheid te meten van vloeistoffen en gassen in buizen, leidingen en tanks. Het woord ‘flow’ gebruiken we graag en vaak. Net als ‘ultrasonic’ overigens, het principe op basis waarvan wij meten.

TEAM KRACHT | Betrokken

De continuïteit van uw flowprocessen, dat is waar het ons om gaat. Wij verdiepen ons in uw industriële toepassing en adviseren over de beste oplossing voor het meten van flow, debiet, druk, niveau, level of energie. Door nauw met u samen te werken, vinden we het juiste instrument. En we kijken daarbij altijd of het nóg efficiënter kan.

TEAM KRACHT | Flexibel

Wij passen ons aan uw situatie aan. Zo kan het zijn dat u ons het ene moment in pak met stropdas treft, en dat we vervolgens in overall met helm uw plant betreden. Uw vragen beantwoorden we doorgaans binnen één werkdag, of dat nu per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek is. Wij voelen ons allemaal betrokken bij elke opdracht en elk project. Reken daar maar op.

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters