• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

Service en meetdiensten op locatie

Service en meetdiensten op locatie uitvoeren op het gebied van vloeistof of gasstromen?
Dan bent u bij U-F-M aan het juiste adres.

U-F-M (Ultrasonic Flow Management) is dé specialist in het ultrasoon contactvrij flow meten, en level meten van vloeistoffen en gassen op leidingen of tanks.

Of het nu gaat om een debietmeting van vloeistoffen, energiemeting of de efficiëntie van een warmtewisselaar te meten, pompcapaciteit en pompcurves in kaart brengen, blusinstallatie of brandkranen meten. Dit doet U-F-M zonder inbreuk te maken op uw leidingwerk.

Al onze draagbare flowmeters zijn voorzien van ultrasone sensoren of transducers en deze zijn altijd gekalibreerd en voorzien van een kalibratiecertificaat.
U kunt de contactloze flowmeting door ons uit laten voeren met eventueel een rapportage of u huurt een flowmeter en voert de flowmetingen zelf uit.
U-F-M / Katronic transmitters of flowmeters maken gebruik van het “audible sensor positioning assistent”, die ook toegepast wordt bij onze vast opgestelde meters, hierdoor kunnen wij onder zeer moeilijke omstandigheden een stabiele en nauwkeurige meting garanderen.

Service en meetdiensten op locatie

filter systeem flowmeten

Op de foto een draagbare flowmeter / portable flowmeter voor vloeistoffen in gebruik.

Deze draagbare flowmeter huren ? U-F-M verhuurt flowmeters ook per dag.

Flowmeter huren, huur flowmeter?

U-F-M biedt ook de mogelijkheid voor het huren van deze ultrasone clamp on flowmeters inclusief interne datalogger. Door de eenvoudige menu structuur en het unieke audible sensor positie systeem kan iedereen de flow meter gebruiken en is eenvoudig uw (energie) flow inzichtelijk te maken.
Iedere clamp on flowmeter is voorzien van een quick start, met behulp van deze handleiding kunt u binnen 5 minuten een flow meting opstellen. Telefonische ondersteuning is er voor u altijd.
De ultrasone clamp on draagbare flowmeter is per dag of per week te huur.

U-F-M (Ultrasonic Flow Management) levert zowel ultrasone draagbare- als vaste ultrasone clamp on flowmeters, ook voor ATEX zones.
De instrumentatie kan ingezet worden om alle vloeistoffen en gassen te meten, denk hierbij aan water, diesel, olie, maar ook homogene mengsels zoals water/glycol of water/zoutzuur. Ook het meten van energie- en/of massastromen is mogelijk met onze ultrasone clamp on flowmeter.
Leiding diameters van 6 mm tot 6 meter zijn prima te meten ook leidingmaterialen zoals: Staal, RVS, PP, PVC, GRE, Tubings en zelfs dubbelwandige leidingen als staal met cement aan de binnenkant of staal met rubber aan de binnenkant zijn geen probleem.

U-F-M (Ultrasonic Flow Management) levert ultrasone clamp on flow, niveau, massa, energiemeting, equipment performance, product kwaliteit bewaking en data aquisitie geïntegreerde niveau en flow meters voor vaste en draagbare meetopstellingen. U-F-M (Ultrasonic Flow Management) verzorgt ook ultrasone clamp on flowmetingen op lokatie. U-F-M de specialist op het gebied van flowmetingen en geeft service en meetdiensten op locatie.

U-F-M (Ultrasonic Flow Management); voor verkoop, verhuur, leasing en service van ultrasone clamp on flowmeters.

Tags: service en meetdiensten flow, debiet laten meten, flow laten meten op locatie, flowmeting uitvoeren, meetservice.