• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

SONOPIPE 12 / 13

Contactloze PIG-detectie


De SONOPIPE, ultrasone clamp on sensor van U-F-M/ SONOTEC identificeert elke PIG passage in leiding systemen voor vloeistoffen of vloeibare gassen. Het meetprincipe is door middel van ultrasoon techniek door de wand. Door het contactloos meetprincipe werkt de PIG detectie snel, betrouwbaar en kostenbesparend.

– De eenvoudige installatie van de SONOPIPE 12 is aan de buitenkant van een leiding, zonder inbreuk te maken op het leidingwerk. Hierdoor gaan geen kosten verloren door interrupties van het proces en aanpassingen aan het huidig ontwerp.

– Permanent zelf-testend apparaat, zodat hoge beveiliging gegarandeerd is.

– Manuele of automatisch reset na PIG passage leverbaar.

– SONOPIPE werkt met verschillende soorten PIG’s, zoals spheres, foamed and gel pigs.

– Ook leverbaar voor ATEX zones.

De U-F-M SONOPIPE wordt door middel van bevestigings materiaal aan de leiding gemonteerd. Door middel van koppelpasta is een goede signaal overdracht gegarandeerd. De sensor is EMC goedgekeurd. De SONOPIPE transmitter kan op een 35 mm DIN rail buiten de ATEX zone worden geïnstalleerd.

Hij heeft relais outputs, een RS485 uitgang etc. Bij de SONOPIPE wordt standaard SONOVIEW software geleverd. Dit maakt het zelfs mogelijk om op afstand het instrument te bedienen.

De SONOPIPE 12 EX is beschikbaar voor ATEX zones.

CONTACT


T  +31 (0)165 – 855 655

E  info@u-f-m.nl

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters