• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

Portalevel® MAX

Ultrasone niveaumeter voor blusmiddelen

EENVOUDIG. DOELTREFFEND. SNEL.

De Portalevel® MAX maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van niveaumetingen, resulterend in een razendsnelle werking en ultieme meetprestaties. Dit maakt deze niveaumeter uitermate geschikt voor het meten en testen van hoge intensiteit. Naast het feit dat het instrument ongelooflijk snel te bedienen is, is het ook de eerste UL-goedgekeurde ultrasone niveaumeter ooit. Wij zijn er trots op deze in ons productassortiment te hebben.

Portalevel MAX - ultrasonic levelmeter

Portalevel MAX - ultrasone sensor | U-F-M | Ultrasonic Flow Management

Portalevel MAX - ultrasone niveaumeter - toepassing | U-F-M | Ultrasonic Flow Management

De Portalevel MAX beschikt over functionaliteiten en technologie waardoor hij inzetbaar is voor alle belangrijke blusmiddelen zoals CO2, FM200™, NOVEC 1230™, de oude Halon-blusmiddelen, FE-13™, FE-25™ enz. enz. Deze niveaumeter is geschikt voor alle soorten cilinders en cilinderdiameters.
We zijn ons ervan bewust dat veel gebruikers van onze niveaumeters werken in veiligheidskritische omgevingen en vaak onder hoge tijdsdruk. Bij de ontwikkeling van dit instrument is dan ook rekening gehouden met de volgende drie kernbegrippen:

EENVOUD
De Portalevel MAX is simpel te bedienen zodat elke gebruiker in korte tijd betrouwbare en nauwkeurige metingen en testen kan uitvoeren.

RESULTATEN
Het instrument levert doeltreffende resultaten in een “Go-/No-Go”-formaat waarmee u meteen aan de slag kunt.

SNELHEID
De efficiënte werking van het instrument zorgt ervoor dat u grotere aantallen cilinders sneller kunt testen dan met elk vergelijkbaar apparaat op de huidige markt.

portalevel max - ultrasone niveaumeter | U-F-M | UFM | ultrasonic flow management

TOEPASSINGEN.

Brandblussystemen

Het meten en testen van de inhoud van vaste brandblussers door het gebruik van ultrasone signalen. De metingen kunnen worden uitgevoerd zonder de cilinders uit hun houder te verwijderen, wat een aanzienlijke vermindering van risico’s en tijdbesparing oplevert voor degene die de meting verricht.

De Portalevel MAX is geschikt voor een grote verscheidenheid aan cilinders. Typische blusmiddelen betreffen CO2, FM200™, NOVEC 1230™, oude Halon blusmiddelen, FE-13™, FE-25™, NAF S III™ en alle kern reinigingsblusmiddelen.

Houd er s.v.p. rekening mee dat dit instrument niet geschikt is voor inerte gassystemen.

Vloeistofniveau indicator

The Portalevel® MAX is geschikt voor het detecteren van vloeistoffen bij zeer uiteenlopende toepassingen. Voorwaarde is dat de cilinder of tank van enig formaat is, enkelwandig en makkelijk bereikbaar is voor de niveaumeter

Neem contact met ons op voor meer informatie als u een dergelijke toepassing overweegt.

Testen CO2 brandblussers

Bekijk de video waarin met de Portalevel MAX een CO2 brandblusser wordt getest. Het betreft de gehele testprocedure en u ziet dat de gebruiker de resultaten afleest langs de volledige lengte van de blusser. Bij het inschakelen van de CAL-functie ziet u in het scherm een volle balk voor het gedeelte waar de blusser gevuld is; naarmate de blusser minder gevuld is, ziet u de balk leeglopen.

VIDEO : Portalevel MAX – CO2 brandblusser test

Testen NOVEC 1230 brandblussers

Bekijk de video waarin met de Portalevel MAX een NOVEC 1230™ brandblusser wordt getest. Het betreft de gehele testprocedure en u ziet dat de gebruiker de resultaten afleest langs de volledige lengte van de blusser. Bij het inschakelen van de CAL-functie ziet u in het scherm een volle balk voor het gedeelte waar de blusser gevuld is; naarmate de blusser minder gevuld is, ziet u de balk leeglopen.

VIDEO : Portalevel MAX – Novec 1230 brandblusser test

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M  voor verkoopverhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters