• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

PEOPLE. PLANET. PROFIT.

De markt voor debietmetingen van processen zoekt steeds naar meetoplossingen die een langere levensduur hebben, tevens veilig en tijdsbesparend zijn, en daardoor kostenbesparend zijn.
Denk hierbij aan gevaarlijke situaties van de klassieke manier van meten, wanneer er een leiding moet worden opengemaakt waarin gevaarlijke vloeistoffen stromen en waarin vervolgens een conventionele flowmeter wordt aangebracht. Daarnaast is het een kostbare zaak om het proces te onderbreken.

In deze markt onderscheidt U-F-M zich met ultrasone meetproducten waarbij veiligheid, gezondheid, milieu en duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst staan.

Met de producten van U-F-M meet u contactvrij de doorstroomsnelheid van vloeistoffen door middel van de clamp-on-methode. Hierbij worden ultrasone sensoren aan de buitenkant van de buis aangebracht. Zo is uw proces niet onderhevig aan stilstand en bespaart u kosten. Bovendien komt u op deze manier niet in aanraking met het medium (vloeistof en/of gas) en creëert u een veiligere werkomgeving.

U-F-M boekt vooruitstrevende resultaten in verscheidene markten zoals olie, gas, energie, petrochemie en waterschappen. We dragen graag bij aan een duurzame ontwikkeling.

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoopverhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters