• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

VOOR ELKE INDUSTRIËLE TOEPASSING EEN ULTRASONE CLAMP-ON FLOWMETER.

In de jaren dat U-F-M inmiddels werkzaam is op het gebied van ultrasone flowmetingen, leverden we talloze flowmeters aan klanten wereldwijd. Onze instrumenten worden gebruikt voor een keur aan toepassingen in uiteenlopende industrieën. U vindt ze van de hoogste tot de laagste, van de schoonste, de smerigste en de veiligste tot op de meest gevaarlijke industriële locaties.

Ultrasone flowmeters zijn van toepassing in alle industrieën. Van waterschappen en laboratoria tot offshore, en alles wat daar tussenin zit. Ze zijn bovendien heel goed te combineren met een drukmeter, temperatuurvoeler en draadloos GPRS-systeem.

Clamp-on flowmeters zorgen snel en gemakkelijk voor betrouwbare resultaten. De externe montage van de clamp-on sensoren maakt deze methode een interessant alternatief voor inline flow meten. Het is namelijk niet nodig om een buis of leiding open te maken om de meting te kunnen doen. Dit maakt een ultrasone clamp-on flowmeter ideaal voor bijvoorbeeld het verrichten van (energie)metingen, het detecteren van lekkages en het monitoren van (explosie)gevaarlijke vloeistoffen en gassen.

Klik op uw industrie in de lijst links op deze pagina...

en lees meer over de toepassingen van onze ultrasone clamp-on flowmeters

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters