• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

VOOR ELKE INDUSTRIËLE TOEPASSING EEN ULTRASONE FLOWMETER.

In de jaren dat U-F-M inmiddels werkzaam is op het gebied van ultrasone flowmetingen, leverden we talloze flowmeters aan klanten wereldwijd. Onze instrumenten worden gebruikt voor een keur aan toepassingen in uiteenlopende industrieën. U vindt ze van de hoogste tot de laagste, van de schoonste, de smerigste en de veiligste tot op de meest gevaarlijke industriële locaties.

Ultrasone flowmeters zijn van toepassing in alle industrieën. Van laboratoria tot offshore, en alles wat daar tussenin zit.

Draagbare flowmeters kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor het gehele brouwproces in de drankindustrie, terwijl de technologie even vaak wordt toegepast in de kernenergiesector. De niet-invasieve instrumenten zijn namelijk ideaal voor het bewaken van radioactieve vloeistoffen.

Clamp-on flowmeters kunnen onder andere worden gebruikt voor toepassingen waarbij de inhoud van de leidingen een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid. In de halfgeleiderindustrie bijvoorbeeld, worden clamp-on flowmeters gebruikt om waterstoffluoride te meten. Onze technologie komt ook uitstekend tot zijn recht in de farmaceutische sector waar steriele omstandigheden van essentieel belang zijn.

Klik op uw industrie in de lijst links op deze pagina...

en lees meer over de toepassingen van onze ultrasone flowmeters

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters voor industriële toepassingen