• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

Ultrasone Flowmeting Brandstofverbruik Scheepvaart

door U-F-M B.V. / Ultrasonic Flow Management

Nieuws

ULTRASONE FLOWMETING BRANDSTOFVERBRUIK SCHEEPVAART.

Wist u dat de ontwikkeling van ultrasone clamp-on flowmeters is voortgekomen vanuit de scheepsbouw? In de 80-er jaren van de vorige eeuw ontstond onder ingenieurs de behoefte aan een draagbaar meethulpmiddel om het waterdebiet te bepalen. Ook ná de ingebruikname van een schip bleek het belangrijk brandstoffen en koelvloeistoffen voor verschillende systemen aan boord te monitoren.

Geavanceerde technologie

De afgelopen decennia is de technologie op het gebied van ultrasoon debietmeten enorm verbeterd. De hieronder afgebeelde KATflow 200 is een compact toestel uit onze zeer geavanceerde serie ultrasone clamp-on flowmeters voor uiterst nauwkeurige meetresultaten zonder het openmaken van buizen en leidingen.

Flowmeting brandstofverbruik | katflow 200 | ultrasone clamp-on flowmeter - verbruiksmeting diesel - scheepvaart | U-F-M | Ultrasonic Flow Management

KATflow 200

Deze draagbare ultrasone clamp-on flowmeter wordt gebruikt op zowel commerciële schepen als op marineschepen, inclusief onderzeeërs. Deze  flowmeter is uitgegroeid tot een waardevol meetinstrument voor onderhoudswerk op brandstof-, olie-, water-, koeling- en verwarmingsleidingen. Bovendien speelt de KATflow 200 een belangrijke rol bij het testen van brandblussystemen.

Toepassingen:
– in-line flowmeterprestaties / verificatiemetingen
– inspectie brandblussystemen
– inspecteren en testen pompen en kleppen
– detectie lekkages en verstoppingen
– verbruiksmetingen

 

 

 

 

 

 

Meer weten over onze andere producten of onze service? Klik op onderstaande links:

U-F-M PRODUCTEN.

U-F-M SERVICE.

 

 
#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters

Comments are closed.