• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

MV 110

Digitale converter voor elektromagnetische flowmeter

De MV 110 converter is met name ontworpen voor toepassingen in de watersector, voor HVAC-installaties of in andere industriële markten waar basis meetvereisten of uitvoerprotocollen nodig zijn.

  • Nauwkeurigheid: ± 0,8% van de leeswaarde (op aanvraag ± 0,4% van de leeswaarde).
  • Herhaalbaarheid: ± 0,2% programmering via key-pad op display of op pc aangesloten d.m.v. mini-USB-kabeladapter.
  • Flexibele montage zodat het display vanaf de bovenkant te zien is of vanaf de voorkant.
  • Galvanische scheiding: alle in- en uitgangen zijn gescheiden van elkaar en van de stroomvoorziening.
  • Materiaal behuizing: nylon versterkt met 15% glasvezel of aluminium.
  • Beschermingsgraad: IP 67 (op aanvraag IP68)
  • Functies: afschakeling laag debiet, bi-directionele meting, piekafschakeling, detectie lege leidingen, alarmlimiet, enz.
  • Accessoires: oplaadbare reservebatterij (zorgt voor meting in geval van stroomuitval), 4 GB datalogger, built-in Verificator (BIV) voor elektrische kenmerken van sensor.

De MV 110 kan in combinatie met onze geflensde of wafer flowsensoren worden gebruikt.

OVER ISOMAG™

ISOMAG van Isoil is onze complete reeks aan elektromagnetische flowmeters van DN3 tot DN2000 en druk tot 250 bar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor diverse industrieën, wafer (tot DN400) of flensmontage, tevens een breed scala aan opties voor elektroden en binnenvoeringen.

Het ISOMAG assortiment omvat sanitair 3A certificering voor voedings- en dranktoepassingen, of WRAS goedgekeurd materiaal voor drinkwatertoepassingen. Deze elektromagnetische flowmeters zijn MID001 en MID004 en OIML R 49-1 gecertificeerd waardoor ze geschikt zijn voor custody transfer doeleinden.

Ook hebben wij een range aan in-line flowmeters beschikbaar, voor metingen zonder de processen stil te leggen. De sensoren kunnen aangesloten worden op een ruime keuze aan converters van het eenvoudige 2-draads ontwerp, inzetbaar voor bemonstering en vultoepassingen.

Optionele uitgangen/interfaces zoals MODBus, Profibus, Hart, en data-logging zijn beschikbaar. Een krachtige batterij aangedreven converter met drukingangen en GPRS draadloze communicatie kan worden gecombineerd met alle flow-meetbuissensoren in het assortiment.

De meters zijn vervaardigd en getest in een ISO 9001 en 18001 gecertificeerde fabriek OHSA, volgens internationale richtlijnen voor debietmeterproductie zoals ISO4064 en EN14154.

DOWNLOADS.

Hoe de fabrieksinstellingen van de MV 110 converter terug te zetten?

FOTO’S.

FLOWMETER HUREN?

Verricht u niet vaak genoeg flowmetingen om de benodigde apparatuur zelf aan te schaffen? Huur bij ons een ultrasone flowmeter per dag of per week. Voer de metingen zelf uit, óf laat het over aan onze service-engineers.

Wij zijn u graag van dienst met technisch advies en support.

 

#ultrasoneflowmeter | U-F-M voor verkoop, verhuur en service van ultrasone clamp-on flowmeters