• Phone: +31 (0)165 855 655
  • Email Address: info@u-f-m.nl
Language: U-F-M Nederland U-F-M English U-F-M Germany

ML 145

Battery powered converter

Deze elektromagnetische omzetter is ontwikkeld voor relatief eenvoudige toepassingen waarvoor geen lange-afstandstransmissie van het signaal via GPRS nodig is.

FEATURES

De niet-oplaadbare lithiumbatterij, met maximaal drie optionele batterijen, garandeert een lange levensduur. Deze wordt gecontroleerd met behulp van de Power Tool-software. De DC-netvoeding activeert de 4-20 mA-uitgang.

De ML 145 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: compact of separaat. Met één druk op de knop biedt de converter verschillende weergave-opties. Het programma, dat draait via de interface ISOCON, werkt met vier meetmodi:

– continue bemonstering,
– slimme bemonstering,
– gemiddelde bemonstering,
– maximale levensduur van de parelbemonstering

Met de geïntegreerde datalogger met microSD-kaart van 2 GB slaat u de meetgegevens op voor vrijwel de gehele levensduur van het instrument. De opgeslagen data download u eenvoudig van de interface met behulp van de daarvoor bestemde knop. De converter heeft een voorpaneel met display en één enkele knop waarmee u de stand-by-modus, het leesscherm en de scrolschermen activeert. De ML 145 is geschikt voor insertie flowsensoren (ISOMAG® van Isoil) of volledige boring tot DN800.

OVER ISOMAG

ISOMAG van U-F-M is een volledige reeks aan elektromagnetische flowmeters van DN3 tot DN2000 en druk tot 250 bar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor diverse industrieën, wafer (tot DN400) of flensmontage, tevens een breed scala aan opties voor elektroden en binnenvoeringen.

Het ISOMAG assortiment omvat sanitair 3A certificering voor voedings- en dranktoepassingen, of WRAS goedgekeurd materiaal voor drinkwatertoepassingen. ISOMAG flowmeters zijn MID001 en MID004 en OIML R 49-1 gecertificeerd waardoor ze geschikt zijn voor custody transfer doeleinden.

Ook is er een range aan in-line flowmeters leverbaar, zonder dat het proces stil gelegd hoeft te worden. ISOMAG sensoren kunnen aangesloten worden op een ruime keuze aan converters van het eenvoudige 2-draads ontwerp, inzetbaar voor bemonstering en vultoepassingen.

Optionele uitgangen/interfaces zoals MODBus, Profibus, Hart, en data-logging zijn beschikbaar. Een krachtige batterij aangedreven converter met drukingangen en GPRS draadloze communicatie kan worden gecombineerd met alle flow-meetbuissensoren in het assortiment.

De meters zijn vervaardigd en getest in een ISO 9001 en 18001 gecertificeerde fabriek OHSA, volgens internationale richtlijnen voor debietmeterproductie zoals ISO4064 en EN14154.

Industrieën


  • Waterschap
  • Slib en rioolwater
  • NRW/DMAs
  • Irrigatie